logo

sara sanchís | sommelier

Assessoria per a maridatges i esdeveniments vitivinícoles

Brinant un servei d’assessoria especialitzat per a restaurants i hotels. L’objectiu és ajudar-te a millorar la qualitat i l’èxit del teu negoci gastronòmic.

Poso a la vostra disposició el meu ampli bagatge professional i dedicació a la restauració per ajudar-vos a potenciar l’oferta del vostre establiment, millorar la selecció de vins, optimitzar la gestió del celler, dissenyar cartes de vins atractives i brindar formació per al vostre equip en aspectes clau com a servei, tècniques de venda, iniciació al món del vi i la viticultura.

El meu enfocament es basa en comprendre les necessitats específiques i adaptar les meves recomanacions al teu estil i filosofia de negoci.
Tant se val si ets un restaurant petit o un hotel de luxe, junts podem portar el teu negoci al següent nivell.

Posa’t en contacte amb mi avui mateix per començar a treballar junts i descobrir com et puc ajudar a potenciar la teva proposta gastronòmica i l’experiència que els teus clients tenen al teu establiment.

foto-maridajes

¿Qué haremos?

Encontrar los puntos más importantes en los que trabajar para deleitar a los clientes con la mejor experiencia posible y motivar al equipo.

Dossier

Crearé un dossier formatiu que el podràs lliurar als empleats i als nous fitxatges, oferint formació des del primer dia.

Estudi

Farem un estudi de mercat i target

Seleccionar

Selecció dels vins de tots els proveïdors, o dels que consideris oportuns, amb escandallats amb marge de benefici monetari i per percentatges.

Stocks

Plantilla per a comandes per proveïdors amb estocs mínims i màxims.

Events

Proposta de vins rendibles, per a grups, esdeveniments, copes, etc. que representin la teva empresa.

Projectes

Alguns dels projectes en els quals col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Ca Pota, etc.

Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar en la Revista Oliaigua, en la Fira Arrels o a Madrid Fusió.

logo-ses-bruixes
logo-sa-punta
logo-el-txoko
logo-oliaigua
fira-arrels-negativo
madrid-fusion

sommelier a menorca

Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.

Ves al contingut