sara sanchís | sommelier
Assessoria per a maridatges i esdeveniments vitivinícoles
Brinant un servei d’assessoria especialitzat per a restaurants i hotels. L’objectiu és ajudar-te a millorar la qualitat i l’èxit del teu negoci gastronòmic.
Poso a la vostra disposició el meu ampli bagatge professional i dedicació a la restauració per ajudar-vos a potenciar l’oferta del vostre establiment, millorar la selecció de vins, optimitzar la gestió del celler, dissenyar cartes de vins atractives i brindar formació per al vostre equip en aspectes clau com a servei, tècniques de venda, iniciació al món del vi i la viticultura.
El meu enfocament es basa en comprendre les necessitats específiques i adaptar les meves recomanacions al teu estil i filosofia de negoci.
Tant se val si ets un restaurant petit o un hotel de luxe, junts podem portar el teu negoci al següent nivell.
Posa’t en contacte amb mi avui mateix per començar a treballar junts i descobrir com et puc ajudar a potenciar la teva proposta gastronòmica i l’experiència que els teus clients tenen al teu establiment.
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
- Maridatges i esdeveniments
¿Qué haremos?
Encontrar los puntos más importantes en los que trabajar para deleitar a los clientes con la mejor experiencia posible y motivar al equipo.
Dossier
Crearé un dossier formatiu que el podràs lliurar als empleats i als nous fitxatges, oferint formació des del primer dia.
Estudi
Farem un estudi de mercat i target
Seleccionar
Selecció dels vins de tots els proveïdors, o dels que consideris oportuns, amb escandallats amb marge de benefici monetari i per percentatges.
Stocks
Plantilla per a comandes per proveïdors amb estocs mínims i màxims.
Events
Proposta de vins rendibles, per a grups, esdeveniments, copes, etc. que representin la teva empresa.
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
Projectes
Alguns dels projectes en els quals col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Ca Pota, etc.
Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar en la Revista Oliaigua, en la Fira Arrels o a Madrid Fusió.
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
sommelier a menorca
Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.