sara sanchís | sommelier
CONFECCIÓ DE LA CARTA DE VINS I BEGUDES
Aquest servei se centra a trobar els vins que vagin en sintonia amb la carta gastronòmica del restaurant. Per això treballo amb tots els distribuïdors de l’illa, però de manera independent. El meu únic objectiu és oferir-te un estil únic que et diferenciï de la resta i de valor al teu restaurant o hotel.
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
- Carta de vins
Què farem?
La confecció de la carta de vins és un dels punts més importants per delectar els clients de la millor experiència possible.
Línia
Definirem la línia de treball.
Estudi
Farem un estudi de mercat i target.
Estructurar
Estructurarem la carta per facilitar-ne l'ús per part dels clients.
Seleccionar
Selecció dels vins escandallats amb marge de benefici monetari i per percentatges.
Stocks
Plantilla per a comandes per proveïdores amb estocs mínims i màxims.
Dossier
Lliurament del dossier formatiu. Ho podràs lliurar als empleats i als nous fitxatges, oferint formació des del primer dia.
Copes
Selecció dels vins per copes.
Events
Proposta de vins rendibles, per a grups, esdeveniments, etc. que representin la teva empresa.
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
Projectes
Alguns dels projectes en què col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Can Pota, etc.
Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar a la Revista Oliaigua, a la Fira Arrels o a Madrid Fusión.
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
sommelier a menorca
Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.