sara sanchís | sommelier
Control
de celler i estocs
Ofereixo un servei integral de control de celler i estocs per ajudar-te a quantificar el valor monetari del teu estoc actual i generar un pla per a un millor control i rotació dels vins. A més, ofereixo opcions de contractació periòdica trimestral o anual per a un seguiment continu.
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
- Control de celler i estocs
Què farem?
La professionalització de l'equip de sala marca la diferència. Per això, tenir cura de la seva formació és tenir cura dels seus clients.
Inventari
Inventari del celler i cerca del valor actual dels vins de què disposes.
Valor
Donar valor a cada vi per la seva anyada, denominació d'origen, varietat de raïm o maridatge.
Rotació
Un pla de vendes o ofertes per poder donar mobilitat als vins que necessitin més rotació o que estiguin a punt per ser degustats.
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
Projectes
Alguns dels projectes en els quals col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Ca Pota, etc.
Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar en la Revista Oliaigua, en la Fira Arrels o a Madrid Fusió.
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
sommelier a menorca
Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.