sara sanchís | sommelier
Formació d'equips
La professionalització de l’equip de sala marca la diferència als establiments. Per això, és important invertir en la seva formació per oferir el millor servei als teus clients. Amb les nostres eines i mètodes de capacitació, podràs destacar el teu restaurant o hotel, en tenir un equip motivat, compromès i que genera més beneficis econòmics.
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
- Formació d'equips
Què farem?
El primer que faré serà un estudi de la carta del teu establiment per poder crear un dossier senzill i dinàmic per al teu equip.
La carta
Estudi de la carta de vins de l'establiment
Dossier
El dossier formatiu serà una eina que podràs compartir amb les noves incorporacions perquè tinguen formació des del primer dia.
Formació
A partir de la vostra carta i del dossier ofereixo una formació presencial o en línia per donar eines i alguns coneixements bàsics que permeti a l'equip oferir una millor experiència als clients.
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
Projectes
Alguns dels projectes en els quals col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Ca Pota, etc.
Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar en la Revista Oliaigua, en la Fira Arrels o a Madrid Fusió.
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
sommelier a menorca
Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.