Cada dia hi ha més clients interessats pel món del vi i són molts els que volen gaudir d’una bona selecció al restaurant.
Cada dia hi ha més clients interessats pel món del vi i són molts els que volen gaudir d’una bona selecció al restaurant.
Per això et presento els serveis que he pensat per donar valor a la teva empresa i tenir cura dels teus clients.
Assessoria, maridatges
i esdeveniments vitivinícoles
Tasts
Control de cellers i estoc
Formació d'equips
Sommelier privada
i dissenyadora d'experiències
Cada dia hi ha més clients interessats pel món del vi i són molts els que volen gaudir d’una bona selecció al restaurant.
Per això et presento els serveis que he pensat per donar valor a la teva empresa i tenir cura dels teus clients.
Confecció de
carta de vins
menús maridatge
formació d'equips
control de
cellers i estocs
Un bon servei satisfà qui dóna al servei i qui el rep.
maru pacheco
La professionalització de l'equip de sala marca la diferència. Per això, tenir cura de la seva formació és tenir cura dels seus clients.
Alguns dels projectes en els quals col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Ca Pota, etc.
Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar en la Revista Oliaigua, en la Fira Arrels o a Madrid Fusió.
Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.