sommelier en menorca
Sara sanchís
La meva passió pel món del vi, va néixer fa més de 20 anys, al costat de la meva carrera professional, a la sala de restaurants com el Jardí de l’Abadessa, Dos Palillos (on vam aconseguir l’estrella Michelin, mentre em formava com Sommellier a la Universitat del CETT), o a la recent oberta Moritz, on treballem més de 900 referències vitivinícoles.
Enamorada de l’illa de Menorca, vaig canviar la meva residència descobrint una gastronomia única.
En aquesta illa he tingut la sort de treballar a la sala de restaurants com Es Molí de Foc, o Sa Pedrera des Pujol, fins i tot d’aventurar-me a obrir Bar A Vins Descorcha tus Sentidos, un lloc què durant 6 anys em va mostrar el que és estar al capdavant d´un restaurant i que a més de fer-me gaudir em va ensenyar la importància del treball en equip.
¿En què puc ajudar-te?
En aquesta illa he tingut la sort de treballar a la sala de restaurants com Es Molí de Foc, o Sa Pedrera des Pujol, fins i tot d’aventurar-me a obrir Bar A Vins Descorcha tus Sentidos, un lloc què durant 6 anys em va mostrar el que és estar al capdavant d´un restaurant i que a més de fer-me gaudir em va ensenyar la importància del treball en equip.
I com que tot requereix una bona feina en equip de base, vaig decidir preparar-me per a la docència de l’ocupació, per continuar gaudint del món del vi i oferir eines i coneixement al personal que es dedica a l’atenció del client al restaurant.
Col·laboro en diferents projectes com a freelance, oferint assessorament per a l’elaboració de la carta de vins i begudes, formant equips de restaurants i hotels, i gestionant el celler per aconseguir una bona rendibilitat i moviment de l’estoc.
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
- Projectes
Projectes
Alguns dels projectes en què col·laborat són Jardí Ses Bruixes, el restaurant Sa Punta des Castell, Sa celler, el Txoko, Can Pota, etc.
Formar part d’aquesta illa i del seu moment actual com a Regió Gastronòmica també em brinda col·laborar a la Revista Oliaigua, a la Fira Arrels oa Madrid Fusión.
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
- Contacte
sommelier a menorca
Només cal unes quantes eines per poder diferenciar el teu restaurant o hotel de la resta d’establiments, això és el que t’ofereixo, un equip més motivat també és més fidel i rendible.