sara sanchís | sommelier
Consultancy for wine pairings and wine events
Brindo un servicio de asesoría especializado para restaurantes y hoteles. El objetivo es ayudarte a mejorar la calidad y el éxito de tu negocio gastronómico.
Pongo a tu disposición mi amplio bagaje profesional y dedicación a la restauración para ayudarte a potenciar la oferta de tu establecimiento, mejorar la selección de vinos, optimizar la gestión de la bodega, diseñar cartas de vinos atractivas y brindar formación para tu equipo en aspectos clave como servicio, técnicas de venta, iniciación al mundo del vino y la viticultura.
Mi enfoque se basa en comprender tus necesidades específicas y adaptar mis recomendaciones a tu estilo y filosofía de negocio.
No importa si eres un restaurante pequeño o un hotel de lujo, juntos podemos llevar tu negocio al siguiente nivel.
Ponte en contacto conmigo hoy mismo para comenzar a trabajar juntos y descubrir como puedo ayudarte a potenciar tu propuesta gastronómica y la experiencia que tus clientes tienen en tu establecimiento.
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
- Pairings and events
¿Qué haremos?
Encontrar los puntos más importantes en los que trabajar para deleitar a los clientes con la mejor experiencia posible y motivar al equipo.
Dossier
I will create a training dossier that you can deliver to employees and new hires, offering training from day one.
Study
We will do a market and target study.
Select
Selection of wines from all suppliers, or those you consider appropriate, with escandallas with a monetary profit margin and by percentages.
Stocks
Template for orders by suppliers with minimum and maximum stocks.
Events
Proposal of profitable wines, for groups, events, drinks, etc. that represent your company.
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
- Projects
Projects
Some of the projects in which I have collaborated are Jardí Ses Bruixes, the restaurant Sa Punta de Es Castell, Sa bodega, el Txoko, Can Pota, etc.
Being part of this island and its current moment as a Gastronomic Region also allows me to collaborate in the Oliaigua Magazine, in the Fira Arrels or in Madrid Fusion.
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
- Contact
sommelier in menorca
It only takes a few tools to differentiate your restaurant or hotel from the rest of the establishments, this is what I offer you, a more motivated team is also more loyal and profitable.